alma; aloe vera; amarantusz; ajóka; ananász; ánizs; articsóka; alga espaguette; avokádó; babérlevél; bors; alga spirulina; banán; bazsalikom; brokkoli; alga wakame; citrom; bors (fekete / fehér); burgonya; angolna; cseresznye; borsmenta; cékla; parti csiga; datolya; cayenne-bors; cikória; csuka; eper; csalán; csicseriborsó; doradó; faeper; curry; cukkíni; fekete sügér; fekete áfonya; édesgyökér; édesburgonya; fekete tőkehal; fekete ribizli; fahéj; édeskömény (levél); fésüs kagyló; füge; fokhagyma; fehér karóbab; foltos tőkehal; görögdinnye; gingek; fehérrépa; garnélarák; gránátalma; ginzeng; fejes saláta; hering; grapefruit; gyömbér; hagyma; homár; gujava; kakukkfű; jucca; hüvelykagyló; kivi; kamilla; káposzta; kacsakagyló; körte; kapor; vöröskáposzta; kardhal; licsi; komló; kapribogyó; kaviár; lime; koriander (levél); karfiol; kék kagyló; málna; kömény; kelbimbó; kemény- vagy pénzkagyló; mandarin; majoranna; kobaktök/futótök; lazac; mangó; menta; lencse; lepényhal; mazsola; mustármag; mángold; makréla; narancs; petrezselyem; mogyoróhagyma; naphal; nektarin; rozmaring; padlizsán; osztriga; olajbogyó; sáfrány; paprika; ördöghal; őszibarack; szegfűszeg; póréhagyma; pisztráng; papaja; szerecsendió; ruccola; polip; paradicsom; tárkony; sárgarépa; ponty; rebarbara; vanília; spárga; rombuszhal; ribizli; vörös chili; spenót; sügér; sárgabarack; zsálya; széles bab; szardínia; sárgadinnye; szójabab; szívkagyló; szeder; torma; tarisznyarák; szilva; alfa- lactalbumin; uborka; tintahal, kalamári; szőlő; béta-lactoglobulin; vizitorma; tintahal, szépia; vörösáfonya; bivalytej; vörös vesebab; tonhal; juhtej; zeller; tőkehal; kazein; zöldbab; bárányhús; kecsketej; bivaly; tehéntej; borjúhús; tojásfehérje; répa;fekete tea; csirkehús; tojássárgája; búza; zöld tea; disznóhús; búzakorpa; agar-agar; fogolyhús; durumbúza; élesztő; dió; fürjhús; gliadin;gesztenye; kacsahús; fenyőmag; gríz; gomba; kecskehús; földimogyoró; köles; kakaóbab; lóhús; kesudió; kukorica; kávé; kókusz; marhahús; kuszkusz; kóladió; makadámdió; nyúlhús; lenmag; méz; osztriga; mandula; maláta; nádcukor; pulykahús; mogyoró; pohánka; napraforgómag; rőtvad (szarvas-, őzhús); paradió; quinoa; repcemag; pisztácia; vaddisznóhús; rizs; szentjánoskenyér; tigrisdió/földimandula; rozsliszt; szezámmag; tönkölybúza; tápióka
 
A lelet elkészülésének ideje: 10 munkanap (hétköznap 11:00-ig levett minták esetén, egyébként 11 munkanap).

A szolgáltatás ára: 65.000

Nyitvatartási idő:

Hétfő - vasárnap: 06:40 - 20:00

KÉRJÜK, MIELŐTT TELEFONÁL, FELTÉTLENÜL OLVASSA EL A FONTOS INFORMÁCIÓKAT A MENÜBEN!


06 1 243 1010

06 1 203 3211