Az orvosi gyógymasszázs fajtái között három fő típust különböztetünk meg: a szegmentmasszázst, a kötőszöveti masszázst, és a csonthártyamasszázst.

A szegmentmasszázs célja, hogy a betegséget fenntartó reflexkört megszakítsa, és a megfelelő testrészekre gyakorolt hatással visszaállítsa a szervezet normális működését. A kötőszöveti masszázs különböző húzó fogásokat alkalmaz, elősegítve a szervek megfelelő táplálását, a tápanyag raktározását, kivédi a külső károsító ártalmakat. Alkalmazása során bizsergető, átmelegedő érzéssel kísérve a kötőszövet felpezsdül, javul a keringése. A csonthártya-masszázs során a csontokat kell masszírozni.

A Centro-Medical Szakorvosi Magánrendelőben a szakember által végzett orvosi gyógymasszázs előtt lehetőség van, - és ezt ajánljuk is - szakorvosi vizsgálatra és konzultációra is.

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a "Tájékoztatók" címszó alatt.

Térítési díjainkat megtalálja az "Árak" címszó alatt.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja rendelőnket, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

A szolgáltatás ára: 8.000

Bejelentkezés
Bejelentkezés: Hétfő-péntek: 08:00-20:00

Szombat-vasárnap: zárva
Munkaszüneti napokon, ünnepnapokon és szombatra eső munkanapokon is zárva tartunk!
III. kerület Csobánka tér 6.
XI. Prielle Kornélia u. 19/F
XI. Prielle Kornélia u. 19/F